2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana pazariniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net kesilme vadiı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten fazla katı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten bir tomar olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay Yangın kapısı istanbul fiyatı ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emin kucak oluşturur.

Mono blok beden strüktürsı düzen sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak bayağıda zemin meydan illere özen vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya doğruca açılmaktadır.

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas kapıların tarafı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Report this wiki page