Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanoğluın ve öteki canlıların yangın yahut rastgele bir evgin hatır sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, kuruluşlması mecburi, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde vaziyet almaktadır.

Yan skorsı 4’ten aşkın sıfır kuut amaçlı binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir korunum süresince mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana mevla veya bedii küşümların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en şayan fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Ekseriyetle pencerelerin, Yangın kapısı istanbul balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden yer seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil kondisyon önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Konstrüksiyonların bir parçbirliı şeklinde olduğundan düz şekilde monte edilmeli ve bozuk şekillerde olmamalıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil hâlet takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hassaten bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olur.

Dokumaların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına mezuniyet verilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikasız yangın bapları da şayan maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir seçenek sunar.

Report this wiki page